Nå er det smarttelefoner som gjelder – også for bedrifter

For at små bedrifter skal lykkes, er det viktig at de finner frem til og får kontakt med de rette kundene.
Bruk av smarttelefoner blir stadig mer utbredt blant bedriftsbrukere, og i dag gjør vi det enda enklere ved å utgi forbedrede versjoner av Google Min bedrift-appene for Android og iOS. Vi håper det heretter blir enklere for deg å finne de rette kundene − enten de ser etter deg via datamaskinen eller via telefonen mens de er på farten.

Ingenting er som å få gode anmeldelser fra fornøyde kunder. Fra og med i dag kan bedriftseiere se anmeldelser som er lagt ut overalt på nettet, i Google Min bedrift-appene. Ifølge bedriftseierne vi har snakket med, setter kundene stor pris på å få svar, så vi gjør det også mulig for deg å svare på Google-anmeldelser i appen. Du kan dessuten får varsler i sanntid hvis du ønsker å holde rede på omdømmet ditt på nettet.
image00image01
Lurer du på hvordan kundene bruker smarttelefoner for å komme i kontakt med bedriften din? Når folk finner deg på Google, kan du nå se når de ringer eller hvor de får veibeskrivelser fra, slik at du kan forberede deg på travle perioder.
image02image03
Disse endringene kommer til å bli rullet ut i løpet av de neste dagene, så kikk innom snart hvis du ikke ser oppdateringen ennå. Hvis du vil ha mer informasjon om mobilappen, kan du gå til brukerstøtten for Google Min bedrift.

Lagt ut av Abhishek Poddar, produktsjef

Ref: INSIDE ADWORDS NORGE