Marco

Velkommen til iNca Media!

Mitt navn er Marco og jeg er freelance webdesigner. Jeg er utdannet webmaster med ansvar for den tekniske og visuelle delen av flere nettsteder. Jeg er en kreativ person og jeg virkelig elsker å jobbe med webdesign. Jeg reiser mye og ønsket meg fleksibel arbeidstid, så jeg startet for meg selv og slik ble iNca Media til. Jeg har levd mesteparten av mitt liv i Norge men nå er jeg fortiden å reiser i mellom-amerika. Akkurat nå er jeg i Costa Rica. Lyst å ta en prat med meg? Jeg er på Skype.

Book et møte på Skype

Hva er Skype? Med Skype kan hele verden kommunisere. Ring, send melding og del hva som helst, gratis. Kom igang med skype her www.skype.com/no/

Møtetidspunkt alternativ 1

Velg en dato som passer deg.

Velg tidspunkt - Norsk tid.

Møtetidspunkt alternativ 2
DIN KONTAKT INFO

Har du et skype brukernavn kan du legge det til her. Vårt brukernavn er marco.antonio.no Legg oss gjerne til din kontaktliste på skype.

Please wait...

Webdesign

Å lage nettsider er noe jeg virkelig liker. Jeg har holdt på med dette i mange år. Alt fra å være salgsjef for et webdesign firma i Oslo til å drive webdesign i eget firma. Jeg liker å jobbe med kunder som ønsker et skreddersydd design. Ta gjerne en titt på det jeg har laget og ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger en ny hjemmeside.

Ny hjemmeside Send meg et tilbud


Her er noen sider jeg har laget

[product_lookbook cat=»Responsiv Nettside» product=»20″]